Vapaahiihtoklubi

info     uutiset     toiminta     media     keskustelu     linkit     etusivu

 

Vapaahiihtoklubi.

 

  Syksyn raikkain viikkotehtävä! Nyt jokainen on varma BB* voittaja, ketään ei äänestetä ulos, kauppaan pääsee joka päivä, sauna lämpiää ja lämmintä vettä riittää. 

Asunnostakin saa jopa poistua - kuten vaikka hiihtämään!
 

 

Banner1

 

 

Vapaahiihtoklubin BB* Ensilumet!

RUKA 16.-20.11.2006

www.ruka.fi

 

 

Kohde: Ruka, Suomen Kuusamossa

Lähtö: 16.11. torstaina illalla

Paluu: 20.11. maanantaina aamulla

Majoitus: Rukan ytimessä, isoveljen valvovan silmän alla, uutuuttaan hohtavissa RukaSuites-huoneistoissaminuutin kävelymatkan päässä eturinteen hisseiltä!

Kulkuneuvo: Miellyttävä, luotettavan isoveljen kuskaama moderni linja-auto

Ajoreitti: Helsingistä Tampereen ja Jyväskylän kautta Rukalle. Kyytiin voi nousta kaikista näistä kaupungeista, jos isoveli suo. Paluu tapahtuu samaa reittiä pitkin.

 

Hinta: 185 € sisältää matkat, majoituksen ja 3 päivän hissilipun!

(Vapaahiihtoklubin kauden 06-07 jäsenmaksun suorittaneille hinta on 175 eur. Jos et ole klubin jäsen, matka maksaa 185 euroa ja kaupanpäälle saa Vapaahiihtoklubin jäsenyyden kaudelle 06-07)

 
Ilmoittautuminen: Lähetä päiväkirjahuoneestasi viesti osoitteeseen: reissut@vapaahiihtoklubi.fi

Ilmoittautuessasi kerro nimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi, lähtöpaikkasi sekä syntymäaikasi. Isoveikan valitsemat loma-asunnot ovat viiden hengen huoneistoja; jos tiedät jo nyt kenen kanssa haluat näyttäytyä salakameroille, voit liittää kämppiksesi nimitiedot viestiin. Viimeiseksi ilmoittautuneet sijoitetaan jääville hajapaikoille isoveljen mielen mukaisesti.

 

Muuta: Isoveli valitsee mukaan BB*:hen vain tasan 50 nopeinta asukkia ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä! Tee siis kuten käsketään: ole kiinnostavin uusin asukki, miellytä katsojia, vältä häätöäänestys ja sulje ulkomaailma mielestäsi - päivätehtäväsi on ilmoittautua mukaan Isoveljen BB*-ensilumiretkelle! 

 

Ruka06-viikkotehtävää koskeviin kysymyksiin vastataan pääasiallisesti reissut@vapaahiihtoklubi.fi osoitteesta tai isoveljen valvoman keskustelupalstan Reissut-osiossa.

 

Isoveljen yhteyshenkilöt:

Maikku Töyli/050-40 12 382

Iike Kivinummi/050-57 35 753

Teemu Sandelin/0400-40 95 96 

* BB = Bobsleigh Brothers (suom. lausutaan [ke:lekkavelejekzhet])

Banner2

 

RUKAn ensilumi FAQ:

Q: Mitä uutta? Wots njyy?
A: Vaikka mitä! Rukalla on taas pantu haisemaan ja pistetty hilloa tunturiin! Lue lisää uutuuksista Rukan sivuilta!

Q: Otanko oman mopin ja mäntysuopaa mukaan?
A: Älä ota - mäntysuovan haistelu ei kannata, ja loppusiivoukseenkaan et sitä tarvitse - se kuuluu tänä vuonna majoituksen hintaan!

 

Q: Kannattaako lähteä?
A: Vuosien kokemuksella, Vapaahiihtoklubin testiryhmä vakuuttaa, että tuskin mikään vieläkään voittaa fiilistä, kun perjantain sarastavana aamuna hengität kuulasta pakkasilmaa, katselet ensi kertaa lumista maisemaa hissin raahatessa kesän löysistyttämää ruhoasi rauhallisesti kohti yläasemaa, ja kerta toisensa jälkeen liu'ut taas tuttuun mutta kaivattuun vapaudenhuumaan puhtaalla ensilumella... Keskimääräisten testitulostemme mukaan laskijan mieli rauhoittuu, alkavan talven odotus täyttyy ja muuttuu riemuksi, jota on illalla mukava purkaa kavereiden kesken saunan lämmössä vaikka virvokkeiden kera!

Q: Aika kallishan tämä on, vai onko?
A: Kun suuri joukku yhdistää voimansa, saadaan jokaista yksikköä kohden syntymään kustannusäästöä; tämä on Vapaahiihtoklubin toiminnan perusperiaatteita. Kolmen päivän hissilippu maksaa Rukalla ensitalvena halvimmillaan 73,5 euroa(!), oma autosi(~8litraa/100km,á ~1,30€!) tai Expressbuss vie sinut Helsingistä Kuusamoon ja ehkä takaisin noin 140 eurolla. Tässä vaiheessa lompsaasi on kevennetty jo parilla sadalla eurolla. Mikäli et aio nukkua koko reissua autossasi, pitää sinun hankkia vielä majoitus, joka tunnetusti ei ole vallan ilmaista sekään... joten halvemmaksi reissu näin yhdessä tulee, ja saat vieläpä luxuslukaalin kodiksesi! 

Q: Onko porukka aivan syvältä?
A: Klubi ei ota vastuuta universaalin yhteismielialan tahi maailmanpoliittisen konsensuksen syntymisestä matkalaisten kesken. Aiemmin sellainen on kuitenkin säännöllisesti saavutettu, ja kaikilla on ollut aivan äärettömän mukavaa. Teinit ja muut angstiset pätijät ovat (yleensä) ohjautuneet vallan omatoimisesti muille matkoille.

Q: Entä jos järjestäjä vie koko porukan vahingossa lumettomille Hervannan 'alpeille', ja hukkaa hissiliput?
A: Tämä on epätodennäköistä, sillä matkan takana on klubin väkevä organisaatio, jolla on vuosien kokemus onnistuneiden hiihtomatkojen järjestämisestä. Aiempien retkien matkalaiset ovat suorastaan vaatineet päästä mukaan myös seuraavana vuonna.

 

Banner3

 

Huomautus: Vapaahiihtoklubi ry ei kanna vastuuta matkustajille tapahtuvista henkilö-, esine-, vastuu- tai varallisuusvahingoista. Jokainen liikkuu rinteillä ja niiden ulkopuolella omalla vastuullaan. Ota matkavakuutus ja varmista sen kattavuus ennen matkalle lähtöä. Vakuutus ei itsessään estä onnettomuuksien tapahtumista ja on vain pieni osa turvallisuuden maksimointia; ennaltaehkäisevä käytös ja oikea varustautuminen ovat avainasemassa. Liikkuessasi rinteiden ulkopuolella tarvitset mukaasi ainakin lumivyöry-lähettimen, lapion ja sondin. Jos et ole varma onko jollakin alueella turvallista liikkua, älä mene sinne! Ethän koskaan laske yksin tai jätä ilmoittamatta muille päivän laskusuunnitelmaasi. Paikallistuntemusta ja turvallisuutta koskevia neuvoja voit kysyä mm. alueen vuoristo-oppailta.

 

HUOM! Lue Vapaahiihtoklubin matkaehdot tästä linkistä!

 

Menneiden vuosien menomeisinkiä Rukalla!