Vapaahiihtoklubi

info     uutiset     toiminta     media     keskustelu     linkit     etusivu
kurssit     vuokraus     matkat    

 

Kurssit

Vapaahiihtoklubi järjestää jäseniensä suunnattomaksi riemuksi erilaisia kursseja, jotka saattavat parantaa vapaahiihtäjien säilyvyyttä tai ainakin viihtyvyyttä.

Talven repertuaariin on perinteisesti kuulunut lumivyörykurssi, sekä nyttemmin myös jäätiköllä liikkumisen saloihin pureutunut kurssi. Kesällä on tuttuun tapaan opiskeltu muunmuassa purjelautailua.

Stay tuned for learning more useless skills!


Vuokraus

Vapaahiihtäjien toimintaan kuuluu vapaammassa laskemisessa tarvittavien välineiden vuokraus ja lainaus. Tällä hetkellä klubilla on kaksi kappaletta Mammut/Barryvox -piippareita, joita vuokrataan edullisesti klubin jäsenille. Lisäksi löytyy kaksi laadukasta metallilapaista lumivyörylapiota sekä sondia.

Vuokraustaulukosta näet vapaat viikot ja vuokraushinnat. Vuokraustaulukko on keskustelupalstalla Jäsenet-osiossa, jonne pääsevät vain klubin jäsenet maksettuaan jäsenmaksun.  Voit myös kysellä keskustelupalstan kautta muiden jäsenien tarpeettomana lojuvia tavaroita vuokralle.

Klubin kirjasto karttuu! Lainattavaksi löytyy kaikille jäätiköillä könyäville hyödyllinen opus: "Glacier travel & crevasse rescue", kirjoittanut guru Andy Selters. Lisäksi hyllystä löytyy Val d'Iseren offariopus. Kirjoja voi kysyä lainaksi hallitukselta.


Matkat

Klubi järjestää melleviä reissuja erilaisiin laskupaikkoihin. Perinteinen kauden aloitus hoidetaan pois syksyn hämärissä ensilumireissulla Rukalle. Ensimmäisen kerran ensilumilla käytiin vuonna 2003: Ruka 2003!

Kesän aikana Vapaahiihtoklubi käy perinteisesti surffaamassa Yyterin aalloilla! Galleriasta löytyy fotoja kyseisestä ja muistakin häppeningeistä. Tsekkaa myös paikka!

Kaudella 2002-2003 tehtiin onnistunut vapaahiihtomatka vähän kauemmas, Ranskaan! Tsekkaa La Plagne 2003!

Lisäksi keskustelu-foorumissamme on toisinaan infoa myös muiden järjestämistä reissuista, sekä lisäksi kyytirinki, josta voit saada itsellesi kyydin Himokselle tai Alaskaan taikka vaikka Hervantaan!